Промо лихва от 2.9% за избрани модели Toyota

Само до края на Юли 2024, Novakola.bg ви предлага невероятна оферта.

18/06/2024

Само до края на Юли, Novakola.bg ви предлага изключителна промоция – лихва от 2.9% за избрани модели Toyota: Aygo X, Yaris, Yaris Cross, Corolla и Corolla Cross.

Toyota Aygo X с вноска от 194 лв. Компактен и икономичен, идеален за градски условия, с модерен дизайн и висока ефективност.
Вижте офертата

Toyota Yaris с вноска от 191 лв. Динамичен и стилен хечбек, предлагащ високо ниво на безопасност и най-новите технологии.
Вижте офертата

Toyota Yaris Cross с вноска от 299 лв. Комбинация от компактността на хечбек и удобството на SUV, идеален за всякакви приключения.
Вижте офертата

Toyota Corolla с вноска от 244 лв. Иконичен модел с отлична репутация, известен с надеждността си и модерния си външен ви.
Вижте офертата

Toyota Corolla Cross с вноска от 413 лв. Стилен и практичен кросоувър, съчетаващ простор и комфорт с иновативни функции.
Вижте офертата

 

Не пропускайте възможността да шофирате новия си автомобил на страхотни условия! Кандидатствайте сега на NovaKola.bg и се възползвайте от тази уникална оферта!

За въпроси или допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас на +359 88 290 7870 или contact@novakola.bg през работни дни.

 

Как да ви асистираме?
Ние знаем, че избора на нова кола не е нещо, което правите всеки ден и сме на разположение за да можете лесно и аргументирано да изберете вярната кола за вас.