Открий лесно и удобно своята нова кола

И я вземи веднага с най-добрите условия за лизинг

Нова Кола е платформа на ОТП Лизинг, която прави избора и закупуването на автомобил лесно, бързо и удобно

Предлагаме ви лесен и удобен дигитален асистент в избора на Вашата Нова Кола. В тази динамично променяща се среда, където дистанционните улуги вече са ежедневие, ние ви даваме възможността да изберете, тествате и купите на лизинг своята мечтана нова кола изцяло дистанционно.

Желаната Нова Кола е само на няколко клика разстояние

Платформата е интуитивна и лесна за използване, като с няколко клика задавате критериите си за мечтаната кола и веднага получавате списък с нй-подходящите оферти, от които можете да избирате, както и да заявите пробно шофиране. По този начин ви даваме възможност да изберете своята Нова Кола и да я вземете при най-добрите условия за лизинг.

виж офертите

Голям избор от оферти за нови и употребявани автомобили от официалните представителства

NovaKola.bg работи с всички водещи марки автомобили представени официално на българския пазар и ще развиваме нашата продуктова гама и постоянно ще се стремим да ви предлагаме най-добрите условия на пазара.

партньори

Най-добрите условия за лизинг със специални предложения директно от най-голямата лизингова компания

ОТП Лизинг е дъщерно лизингово дружество на Банка ДСК и е част от групата на ОТП, която е една от най-големите и солидно развиващите се финансови групи в Централна и Източна Европа. ОТП Лизинг има дългогодишен опит в предлагането на лизингови решения и до момента е водеща на този пазар.

За ОТП Лизинг

От създаването си ОТП Лизинг е надежден партньор, който уважава интересите и финансовите нужди на своите клиенти и им предлага иновативни решения, използвайки познанията на Групата за финансиране при условията на финансов и оперативен лизинг. Нашата цел е да сме винаги близо до нашите клиенти, да разбираме техните нужди и да предоставяме достъпно и гъвкаво финансиране в подкрепа на идеите им и за осъществяване на техните проекти.

Сигурен партньор

ОТП Лизинг е най-голямата лизингова компания в страната, с дългогодишни партньорства с водещите производители и дистрибутори на автомобили. Част от Групата ОТП и дъщерно дружество на Банка ДСК.

Индивидуален подход

Ние в ОТП Лизинг изключително държим на удовлетвореността на своите клиенти, затова подходът към всяка сделка е индивидуален.

Широк набор от продукти

Клиентите на ОТП Лизинг имат възможност да се възползват от целия набор от продукти и услуги предлагани от Банка ДСК – разплащателни, депозитни и специални сметки, електронно банкиране, финансиране за бизнеса за оборотни средства или инвестиционни проекти.

В услуга на клиентите

ОТП Лизинг е първата лизингова компания у нас, която предлага на клиентите иновативното и удобно решение за сравняване на оферти от различни марки и избор на автомобил по месечна вноска, както и подробно изчисляване на всички разходи по автомобила.