2.432.49

За Нова Кола – платформа за покупка на нов автомобил на лизинг

NovaKola-logo

Нова Кола е проект на ОТП Лизинг, който има за цел да улесни клиентите при избора им в закупуване на автомобил. 

Предлагаме Ви лесен и удобен дигитален асистент в избора на Вашата Нова Кола. В тази динамично променяща се среда, където дистанционните услуги са вече ежедневие, ние ви даваме възможността да изберете, тествате и купите на лизинг своята мечтана нова кола изцяло дистанционно.

Платформата е интуитивна и лесна за ползване, като с няколко клика задавате критериите си за мечтаната кола и веднага получавате списък с най- подходящите оферти, от които можете да избирате, както и да заявите пробно шофиране. По този начин ви даваме възможност да изберете своята Нова Кола и да я вземете при най-добрите условия за лизинг. 

NovaKova.bg работи с всички водещи марки автомобили представени официално на българския пазар и ще развиваме нашата продуктова гама и постоянно ще се стремим да ви предлагаме най-добрите условия на пазара.  

ОТП Лизинг е дъщерно лизингово дружество на Банка ДСК и е част от Групата ОТП, която е една от най-големите и солидно развиващи се финансови групи в Централна и Източна Европа.  ОТП лизинг има дългогодишен опит в предлагането на лизингови решения и до момента е водеща на този пазар.

От създаването си ОТП Лизинг е надежден партньор, който уважава интересите и финансовите нужди на своите клиенти и им предлага иновативни решения, използвайки познанията на Групата за финансиранe при условията на финансов и оперативен лизинг. Нашата цел е да сме винаги близо до нашите клиенти, да разбираме техните нужди и да предоставяме достъпно и гъвкаво финансиране в подкрепа на идеите им и за осъществяване на техните проекти.

https://www.otpleasing.bg

Открийте лесно Вашата Нова Кола