2.132.08

MINI Electric SE

Изцяло електрическото MINI е истинско MINI, но със задвижването на бъдещето. То съчетава легендарното Go-kart усещане, характерния за марката дизайн и отличното качество без локални вредни емисии. Захранва се от акумулаторна батерия под високо напрежение, състояща се от 96 клетки и с брутен капацитет за зареждане 32,6 кВтч, монтирана под пода. Така се постига изключително нисък център на тежестта, което подобрява стабилността и управляемостта, а също така прави всеки завой по-забавен. Никога не е имало толкова MINI – и толкова сериозен напредък!

ЗАРЕДЕНO СЪС СТРАСТ.

При потегляне на светофар най-важен е наличният въртящ момент (Нм). Изцяло електрическото MINI ви осигурява този въртящ момент незабавно и без ограничения. Така че, когато светофарът светне зелено и натиснете педала на газта, имате незабавен достъп до голям въртящ момент, който осигурява вълнуваща пъргавина и мощно ускорение. Решаващо значение за това има задвижващата система, която позволява MINI Electric да ускори от 0 до 100 км/ч за 7,5 секунди без забавяне и без смяна на предавки. Напълно електрическото MINI, което е динамично, но и стилно, ви предлага изцяло ново изживяване при шофиране.


Изложената информация в Novakola.bg e осигурена от публикуваните и актуални ценови листи на оторизираните представители на съответните марки за България и има информативен и ориентировъчен характер. Използваните изображения и видео материали са примерни. Възможни са различия в техническите спецификации и оборудването на автомобилите. Повече информация за конкретен автомобил ще получите от официалните представители на съответната марка за България, за което ние можем да ви съдействаме.

Двигател
Двигател Електрически
Задвижване AWD /Задвижване на четрите колела/
Мощност 184 к.с.
Въртящ момент N.A.
Представяне
Максимална скорост 150 км/ч
0 - 100 км/ч 7.3 сек.
Трансмисия
Трансмисия Автоматична
Разход на гориво
Комбиниран 15.4 кВтч/100км
Гаранция
Пробег 232 км.
Гаранция
Гаранция 5 г. или 100 000 км.
Оборудване
 • ConnectedDrive Услуги – позволяват ви да се насладите на множество интелигентни функции и приложения за автомобили, които ви осигуряват информация и забавления през цялото пътуване. Когато искате да заредите резервоара си, MINI ConnectedDrive намира бензиностанции по маршрута ви. Също така получавате актуална прогноза за времето. Това включва безплатно използване на приложения за автомобили чрез MINI Online.
 • Real Time Traffic Information – Функцията Real-Time Traffic Information (RTTI) на MINI Connected постоянно ви информира за трафика по маршрута ви. Получавате информация за улици по актуалния ви маршрут и информации за инциденти, задръствания, ремонти и възможните обиколни маршрути, за които е съобщено и от други автомобили (налично само за Германия, Швейцария, Франция и САЩ). В Комбинация с навигационната система Professional (609) винаги получавате възможни алтернативни маршрути – така можете бързо да реагирате на задръствания и затворени участъци и да ги избегнете. В течение на времето RTTI дори става по-умна, защото системата взима под внимание очакваните стойности като например натовареното движение сутрин или след края на работното време. Информация за специалните оферти и безплатни тестове може да получите в MINI Connected Store.
 • Remote Services – с MINI Remote Services можете да управлявате своето MINI от разстояние – и при това да спестите ценно време. Вече е значително по-лесно да откриете MINI на голям паркинг: с Vehicle Finder вашата позиция и статусът се изобразяват на една карта. Когато се приближите, чрез смартфона си можете да включите фаровете и клаксона. Вашият смартфон се превръща в интелигентно дистанционно управление, с което можете да заключите и отключите своето MINI и да включите вентилацията.
 • Smartphone Integration – когато свържете своя смартфон с Apple CarPlay® чрез MINI Connected, вие превръщате таблото в огромен смартфон. Виждате познатото от телефона меню на екрана, за да можете да слушате музика, да приемате телефонни обаждания, да четете и изпращате текстови съобщения или да сърфирате до най-ценното ви съдържаниние. Просто отворяте и използвате приложенията си през екрана. Освен това, подготовката за Apple CarPlay®, ви позволява да използвате безжично определени функции на iPhone® – например Siri – всичко, от което се нуждаете. Съвместимостта и функционалният обхват на вашия iPhone® с Apple CarPlay® зависи от моделът iPhone® и версията на инсталирания софтуер. Това трябва да се провери с производителя на мобилния телефон. Ако използвате Apple CarPlay®, избраните данни за автомобила се прехвърлят на вашия iPhone. Допълнителна обработка на данните е отговорност на производителя на мобилния телефон или доставчика на приложения от трета страна. Производителят на мобилния телефон отговаря за цялото съдържание и функции, показвани в автомобила чрез Apple CarPlay®.
 • MINI навигационна система – превръща вашето радио MINI Visual Boost в отличен пилот. Тя съчетава гласови инструкции със стрелки и карта в прекрасния сензорен дисплей с висока разделителна способност. Предлагайки дневни и нощни режими, GPS и функция за търсене на точки на интерес – бързо и безопасно ви води към вашата дестинация. Системата идва с новия потребителски интерфейс MINI Connected, който се управлява от MINI Контролера, заедно с актуализации на картите достъпни чрез USB.
 • Автоматична климатична инсталация
 • Секретни болтове
 • Комплект за ремонт на гуми
 • Алармена система
 • Закрепване за детски седалки ISOFIX отп ред
 • MINI Режими на шофиране
 • Автопилот със спирачна функция
 • Услуги еDrive
 • Мултифункционално арматурно табло
 • Вътрешно осветление
 • Пакет светлини
 • 16″ Алуминиеви джанти Victory Spoke черни
 • British Racing Green IV metallic
 • Вътрешно осветление
 • Таван и външни огледала, бели
 • MINI Режими на шофиране – режимите на шофиране дават на водачите на MINI възможността да адаптират своя автомобил към различни стилове на шофиране. Чрез настройване на превключвателя, поставен в най-дясната част на централната конзола водачът има възможността да избeре между три различни режима на шофиране: MID режимът е предварително избран и доставя класическото MINI Drive усещане. Режимът SPORT регулира реакциите на кормилната уредба и подаването на газ (време за смяна на предавките, когато превозното средство е снабдено със Steptronic скоростна кутия), даващо по-динамично изживяване, а режимът GREEN комбинира MINIMALISM анализатора с интелигентно управление на системите за управление на енергията и климатичните системи на автомобила, доставяйки максимална ефективност на горивото. В автомобилите с автоматична скоростна кутия, шофирането на неутрална предавка с изключен двигател е още по-ефективно. LED осветлението на Централната конзола на MINI също се променя, за да отрази избрания режим на шофиране: в режим SPORT той показва оборотомер и в режим MID скоростомер, докато в режим GREEN става част от анализатора MINIMALISM.
 • Автопилот със спирачна функция – контролът на скоростта с функция за спиране автоматично регулира желатана скорост от над 30 км/ч. Дори когато шофирате по наклон, се активират спирачките при необходимост. Функцията се контролира от мултифункционалния волан, като прави шофирането на MINI още по-безопасно и релаксиращо.
 • Алармена система – алармената система може да се управлява чрез дистанционно управление и включва електронен имобилайзер на двигателя, който предотвратява неразрешен достъп до вашето MINI. Вратите, капакът на отделението за двигателя и вратата на багажника се контролират за по-добра защита срещу кражба, а системата включва още сензор в интериора и аварийна система. Ако някой се опита да влезе във вашето MINI или да го премести, системата задейства предупредителен звук и активира аварийните светлини. LED светлина във вътрешното огледало показва, че системата е активирана. Индикацията за наблюдение на интериора може да бъде деактивирана отделно чрез натискане на MINI логото на ключа в рамките на 10 секунди.
 • Закрепване за детски седалки ISOFIX отп ред  – децата се нуждаят от сигурност и устойчива опора – това получват с ISOFIX, идеалното закопчаване за всяка детска седалка, Системата е вградена в седалката за пътници с точки за закрепване в тапицерията, което дава възможност за бързо и сигурно закрепване на детското столче. Страничната въздушна възглавница в предната част също може да бъде ръчно деактивирана.
 • Комплект за ремонт на гуми – мобилният комплект за гуми временно фиксира малки спуквания и се състои от мощен, 12V компресор с електрическо задвижване (директно захранван от изход 12V) и бутилка уплътнител на гуми.

Контактна информация

Свържете се с нас

София, 1303

бул. Ал. Стамболийски 73

PHONE:
02/9320212

Изпратете ни съобщение

  Вашето Име*

  Телефонен номер

  Email*

  Съобщение*


  Цена 67 739лв.
  Средна вноска за периода
  Тип двигателЕлектрически
  КупеХечбек
  Скоростна кутияАвтоматична
  ЗадвижванеПредно
  Година2021
  Смесен разход на гориво (л/100 км)15.4 кВтч/100 км.
  Мощност HP184 к.с.
  Дата на доставка2021
  Мощност kW135kW
  Месечна вноска1431
  Тип превозно средствоНов лек автомобил
  Брой места5
  ОборудванеБазово
  Дата на доставка12 февруари 2017
  АвтомобилRenault Kadjar, мощност 115kw
  Kатегория:
  Стойност на автомобила: лв. с ДДС
  Първоначална вноска: лв. с ДДС
  Остатъчна стойност: лв. с ДДС *При авансово или ДДС финансирано няма остатъчна стойност.
  Такса одобрение: лв. с ДДС
  Лихва:
  Срок на лизинга:
  ДДС:
  Застраховател:
  Плащане:
  Каско:
  лв. с ДДС
  Данък МПС: лв. с ДДС
  за текущата година
  Разход гориво: лв. с ДДС
  за една година
  * Разходът на гориво зависи от стила на шофиране.
  ** Цитираните финансови параметри са валидни за бизнес клиенти, за оферта за физически лица моля свържете се с нас.
  лв. с ДДС / мес.
  Индивидуално предложение
  Открийте лесно Вашата Нова Кола