2.132.08

BMW X1 sDrive18i

С огромна преднина: BMW X1 идва, за да постави стандартите. Неговия устрем проличава най-вече от атлетичния му дизайн. То е истински Х модел още на пръв поглед: в екстериора доминират типичните за SAV (Sports Activity Vehicle) къси надвеси и дълго междуосие. То демонстрира амбициите си с убедителна динамика и пъргавина. А благодарение на високата гъвкавост комбинацията от иновативни технологии осигурява максимален комфорт на всеки метър от пътя ви.

Новото BMW X1 е носител на спортния дух и на свободата да завладее всеки терен – независимо дали в града или сред природата.

За други изключителни, но съвсем нормално за BMW Х моделите: надмощието по всякакви терени. Иновативните технологии, като трансмисията Steptronic или интелигентното задвижване на четирите колела BMW xDrive, както и спортно-ефективните 3- и 4-цилиндрови BMW TwinPower Turbo двигатели превръщат BMW X1 в уверен спътник по всякакви маршрути.

Двигател
Брой цилиндри 3
Двигател sDrive 18i
Задвижване FWD /Задвижване на предните колела/
Мощност 136 к.с.
Въртящ момент 220 Nm
Гориво Бензин
Представяне
Максимална скорост 205 км/ч.
0 - 100 км/ч 9.7 сек.
Трансмисия
Трансмисия Механична
Горивна информация
Комбиниран 6.9 - 6.1 л./100 км.
Сервизна информация
Регулярно обслужване На всеки 15 000 км.
Гаранция
Гаранция 5 г. или 100 000 км.
Оборудване
 • Черни релси на покрива (Матово черните дъги на покрива са плоски, адаптирани са хармонично към дизайна на автомобила и служат като основа за мултифункционалните багажници за покрива на BMW, на които сигурно могат да се транспортират кутия за багаж, велосипеди, сърфове и други.)
 • Деактивиране на въздушната възглавница за мястото до водача (Деактивирането на въздушната възглавница на пътника до водача за монтажа на Reboard детска седалка може да се извърши чрез превключвател от страната на пътника до водача. Контролна светлина на конзолата на покрива ви показва, че въздушната възглавница на пътника до водача е деактивирана.)
 • Пакет за съхранение (Пакетът за съхранение предлага множество допълнителни възможности за съхранение на малки и големи предмети както в интериора, така и в багажника. Той включва и съгласувани по цвят мрежи на гърбовете на облегалките на предните седалки вкл. практична кука за чанти. На разположение на пътниците на задната седалка е среден подлакътник с две поставки за чаши и сгъваем капак. Двойната USB букса на средната конзола отзад предлага допълнителни възможности за зареждане на устройства като смартфони или таблети. В багажника е разположена допълнително отделение в дясната тапицерия, черна мрежа с регулируема височина, както и допълнителен 12-волтов контакт с капаче.
 • Велурени стелки (Велурените стелки за пространството на краката отпред и отзад са изработени по мярка и отблъскват водата и мръсотията. Те са съгласувани по цвят с тапицерията на пода, предпазват го, облекчават почистването и в комбинация една от Линиите респективно М Спортен пакет допълват интериора със съгласувани контрастни шевове.)
 • Мултифункционален волан (в зависимост от оборудването мултифункционалните бутони на волана позволяват управлението на телефонните, гласовите и аудио-функциите. Освен това е интегриран и ръчен ограничител на скоростта, който може да бъде настроен например на горна граница от 50 км/ч при движение в града.)
 • Контрол на налягането в гумите (Контролът на налягането на въздуха в гумите постоянно информира водача за точното налягане в гумите и автоматично предупреждава при неговото понижаване. За тази цел чрез сензор системата следи налягането във всяка от гумите и безжично предава данните към управляващ блок. По този начин контролът на налягането на въздуха в гумите показва както бавните, така и бързите загуби на налягане.)
 • Комплект за ремонт на гуми (Комплектът за ремонт на гуми е спестяваща място алтернатива на резервната гума. В случай на спукване той позволява достигането до най-близкия сервиз. Той включва бутилка с уплътнителна течност и електрически задвижван 12-волтов компресор, който може да бъде свързан към бордната мрежа.)
 • Триъгълник и аптечка
 • Спешно повикване (при инцидент трябва да се реагира бързо. Спешното телефонно обаждане организира помощ и в може да спаси живота ви в опасна ситуация. То се свързва със специално обучени сътрудници в кол-център, които се грижат за вас и вашите спътници до пристигането на първите спасители и осигуряват важни информации за спасителните екипи.)
 • Performance Control (При шофиране по завои Performance Control целенасочено разпределя мощността на двигателя и спирачните сили между отделните задвижващи колела. Тъй като в завоя външното колело изминава по-дълъг път от вътрешното, Performance Control се намесва чрез управлението на двигателя и целенасочено спирачно усилие: Външните колела получават повече мощност, вътрешните по-малко, като всички колела ползват максималното си сцепление. Освен това автомобилът получава завъртащ импулс в завоя, което повишава пъргавината и стабилността по курса и в същото време намалява до минимум тенденцията към недозавиване.)
 • Облегалка за ръце отпред (свободно стоящият преден подлакътник с разположено под него отделение за вещи може да се настройва в 5 позиции. Във вътрешното отделение е разположена стелка.)
 • Телеуслуги (Следващото обслужване, проверка на автомобила или смяна на масло? С Телеуслуги вашето BMW знае точно кога идва ред на следващото обслужване. По желание всички важни данни на автомобила се изпращат автоматично на сервизния партньор на BMW.. Още преди вашият сервизен партньор на BMW да ви се обади за уговаряне на посещение, той вече е информиран за състоянието на вашия автомобил, може да поръча резервни части и е подготвен перфектно за индивидуалните изисквания на вашия автомобил. Така се намалява времето за чакане. Системата своевременно разпознава и нуждата от извънредни посещения в сервиза, например при износени спирачки, и препраща необходимата информация, за да може съответните неизправности за бъдат отстранени бързо. Вие не трябва да се грижите за нищо и вашето BMW винаги ще бъде в безупречно състояние. Неочаквано възниква повреда? И в този случай услугата Телеуслуги ви помага с помощта на функцията за пътна помощ, за да може автомобилът ви максимално бързо отново да бъде в движение. Системата може да контролира и нивото на заряд на акумулатора ви и своевременно да ви информира, ако има нужда от взимане на мерки.)
 • ConnectedDrive Услуги (ConnectedDrive Услуги ви отварят вратата към дигиталния свят на BMW. Бъдете винаги максимално информирани, като по време на движение ползвате автомобилните приложения като Новини, Метеорологична прогноза или Country Information. ConnectedDrive Услуги е базов пакет, за да можете да поръчате други дигитални услуги.)

Контактна информация

Свържете се с нас

София, 1303

бул. Ал. Стамболийски 73

PHONE:
02/9320212

Изпратете ни съобщение

  Вашето Име*

  Телефонен номер

  Email*

  Съобщение*


  Цена 64 150лв.
  Средна вноска за периода
  КупеSUV
  Тип двигателБензин
  Скоростна кутияМеханична
  ЗадвижванеПредно
  ОборудванеБазово
  Kубатура:1499 куб/см
  Година2021
  Смесен разход на гориво (л/100 км)6.5
  Мощност HP136 к.с.
  Дата на доставка2021
  Мощност kW100kW
  Месечна вноска493
  Тип превозно средствоНов лек автомобил
  Брой места5
  Дата на доставка12 февруари 2017
  АвтомобилRenault Kadjar, мощност 115kw
  Kатегория:
  Стойност на автомобила: лв. с ДДС
  Първоначална вноска: лв. с ДДС
  Остатъчна стойност: лв. с ДДС *При авансово или ДДС финансирано няма остатъчна стойност.
  Такса одобрение: лв. с ДДС
  Лихва:
  Срок на лизинга:
  ДДС:
  Застраховател:
  Плащане:
  Каско:
  лв. с ДДС
  Данък МПС: лв. с ДДС
  за текущата година
  Разход гориво: лв. с ДДС
  за една година
  * Разходът на гориво зависи от стила на шофиране.
  ** Цитираните финансови параметри са валидни за бизнес клиенти, за оферта за физически лица моля свържете се с нас.
  лв. с ДДС / мес.
  Индивидуално предложение
  Открийте лесно Вашата Нова Кола