2.432.49

BMW 316d

Едва излязло на пътя, BMW Серия 3 Седан оставя зад себе си всичко, както условностите, така и очакванията. Иконата за пореден път демонстрира как можеш да преоткриеш себе си. Защото с пионерският си дизайнерски език тя е олицетворение на навлизането в една нова ера.

BMW Серия 3 винаги е било лидер. С новата си дизайнерска линия спортният седан съчетава успешната история с бъдещето. Излъчване, което с всеки детайл изпълнява желанието за чиста радост от шофирането.

Ултимативният спортен седан се задвижва от още по-мощни и по-ефективни двигатели. И една нова сила – просто кажете „Hey BMW” и новото BMW Серия 3 ще разпознае гласа ви и ще се вслуша във всяка ваша дума.

 


Изложената информация в Novakola.bg e осигурена от публикуваните и актуални ценови листи на оторизираните представители на съответните марки за България и има информативен и ориентировъчен характер. Използваните изображения и видео материали са примерни. Възможни са различия в техническите спецификации и оборудването на автомобилите. Повече информация за конкретен автомобил ще получите от официалните представители на съответната марка за България, за което ние можем да ви съдействаме.

Двигател
Брой цилиндри 4
Двигател 316d
Задвижване RWD /Задвижване на задните колела/
Мощност 122 к.с.
Въртящ момент 300 Nm
Гориво Дизел
Представяне
Максимална скорост 208 км/ч.
0 - 100 км/ч 9.9 сек.
Трансмисия
Трансмисия Механична
Горивна информация
Комбиниран 4.7 л./100 км.
Сервизна информация
Регулярно обслужване На всеки 15 000 км.
Гаранция
Гаранция 5 г. или 100 000 км.
Оборудване
 • Спортен кожен волан
 • Алармена система (Алармената система със защита срещу кражба предпазва автомобила със силен сигнален звук и реагира веднага при опит за кражба на колелата. Активираната преди заключване и отключване на автомобила система предпазва вратите, предния и задния капак. Освен това системата е оборудвана с алармен сензор за наклоняване и сирена с аварийно захранване.)
 • Разделяне на задната седалка (Системата за товарене се отличава със сгъваемата в съотношение 40:20:40 облегалка на задната седалка за разширени транспортни възможности, както и индивидуално конфигуриране на седалките и багажника. Десният, както и по-малкият среден сегмент на седалката включително подглавникът могат да се сгъват поотделно, левият сегмент на седалката се сгъва заедно със средния. По този начин автомобилът предлага много висока гъвкавост при товарене и транспортиране. Така например отзад има удобно място за двама пътника, като в същото време могат да бъдат транспортирани и дълги предмети като чанти за ски или сноубордове. Практични са и двете поставки за напитки в средния подлакътник.)
 • Контрол на налягането в гумите
 • Облегалки за глава на задните седалки, сгъваеми
 • Автопилот със спирачна функция (Контролът на скоростта със спирачна функция запаметява желаната скорост над 30 км/ч и я поддържа постоянна, дори и при спускане по наклони – като при необходимост автоматично активира спирачките. Така тази функция прави и шофирането с ремарке особено комфортно.Благодарение на уредите за управление на мултифункционалния волан не е необходимо да отмествате ръцете си от волана. Желаната скорост се изобразява на километража под формата на подвижен индикатор на скоростта. В режим “ръчна газ” чрез уредите за управление на волана водачът може бързо и комфортно да ускорява или намалява скоростта в две степени на динамичност, например за да адаптира фино настроената скорост към трафика по пътя.В завоите в зависимост от страничното ускорение системата избира комфортна скорост и след това автоматично отново ускорява до настроената скорост. В същото време контролът на скоростта е свързан и с избираемите режими на движение: В режим ECO PRO се извършва оптимизирано по отношение на разхода на гориво контролиране на скоростта, в режим SPORT автомобилът ускорява максимално мощно.)
 • ConnectedDrive Услуги (Ползвайте Новини, Метеорологична прогноза и други услуги. С ConnectedDrive Услуги това не е никакъв проблем и се извършва директно чрез вградената в автомобила SIM карта. Базовият пакет свързва вас и вашия автомобил с дигиталния свят на BMW и е предпоставката за поръчването на други дигитални услуги на ConnectedDrive. Информирайте се по време на пътуване за най-важните новини на деня чрез приложението Новини и за метеорологичните условия по пътя или при целта ви чрез приложението за времето. Каква е максималната скорост по магистралите в Румъния? Колко светлоотразителни жилетки са задължителни в Италия? С информационното приложение за държавите вие винаги знаете всичко при пътувания и в чужбина.)
 • Контрол на налягането в гумите
 • Комплект за ремонт на гуми
 • Триъгълник и аптечка
 • Деактивиране на въздушната възглавница за мястото до водача
 • BMW Спешно повикване
 • Телеуслуги (Следващото обслужване, проверка на автомобила или смяна на масло?)
 • Пакет Connected (Услугата Concierge Service е винаги на ваше разположение при пътуване. Лично, денонощно, в страната и в чужбина, 365 дни в годината. Търсите най-добрият ресторант в града или се нуждаете от дежурна аптека през уикенда? Служителят в колцентъра ще отговори на всичките ви въпроси и желания, които могат да възникнат при пътуване. С услугата Remote Services имате достъп до автомобила си отвсякъде. Искате да знаете дали вратите на автомобила са заключени, или искате да го откриете бързо на непрегледен паркинг? Чрез приложението My BMW App можете да активирате светлинния клаксон, да заключите вратите или да изпратите следващата цел на пътуването към навигационната система.
 • Active Guard Plus (Предупреждение за удар отпред със спирачна функция, Предупреждение за напускане на платното с активно връщане в лентата, Speed Limit Info включително ръчно приемане на избраната скорост за ограничителя на скоростта с индикатор за забраните за изпреварване. Аварийната спирачна функция реагира при опасност от сблъсък с автомобили, пешеходци или велосипедисти.

Контактна информация

Свържете се с нас

София, 1303

бул. Ал. Стамболийски 73

PHONE:
02/9320212

Изпратете ни съобщение

  Вашето Име*

  Телефонен номер

  Email*

  Съобщение*


  Цена 68 800лв.
  Средна вноска за периода
  Тип двигателДизел
  КупеСедан
  Скоростна кутияМеханична
  ЗадвижванеЗадно
  Kубатура:1995 куб/см
  Година2021
  Смесен разход на гориво (л/100 км)4.7
  Мощност HP122 к.с.
  Дата на доставка2022
  Мощност kW90kW
  Месечна вноска629
  Тип превозно средствоНов лек автомобил
  Брой места5
  ОборудванеБазово
  Дата на доставка12 февруари 2017
  АвтомобилRenault Kadjar, мощност 115kw
  Kатегория:
  Стойност на автомобила: лв. с ДДС
  Първоначална вноска: лв. с ДДС
  Остатъчна стойност: лв. с ДДС *При авансово или ДДС финансирано няма остатъчна стойност.
  Такса одобрение: лв. с ДДС
  Лихва:
  Срок на лизинга:
  ДДС:
  Застраховател:
  Плащане:
  Каско:
  лв. с ДДС
  Данък МПС: лв. с ДДС
  за текущата година
  Разход гориво: лв. с ДДС
  за една година
  * Разходът на гориво зависи от стила на шофиране.
  ** Цитираните финансови параметри са валидни за бизнес клиенти, за оферта за физически лица моля свържете се с нас.
  лв. с ДДС / мес.
  Индивидуално предложение
  Открийте лесно Вашата Нова Кола