Новото BMW i7

BMW i7 xDrive60 ще се задвижва от два мотор / генератора с обща мощност 536 к.с. и се очаква да има реален пробег около 600 км.

04/22/2022

7-мото поколение на 7-ма серия BMW ще има електрическа и ултра луксозна версия.

BMW i7 xDrive60 ще се задвижва от два мотор/генератора с обща мощност 536 к.с. и се очаква да има реален пробег около 600 км.

Автомобилът ще се предлага в Европа от ноември 2022-ра г. и се очаква цената да е около 135 000 евро.

Продължава тенденцията за увеличаване на дължината, широчината и височината в новите модели. Това осигурява повече пространство за дизайнерите, които в областта на интериора определено са избрали лукса, като основен приоритет.

BMW i7 предлага „BMW Theater Screen“ — 31- инчов, 8K тъчскрийн дисплей, който позволява на пасажерите на задната седалка да се докоснат до кино изживяване от най-висок клас. Системата разполага с интеграция към Amazon Fire TV и с акустика разбаработе съвместно с легендарния композитор и носител на Оскар за филмова музика – Ханс Цимер.

BMW i7 позволява автономно придвижване по магистрала без да е необходимо водачът да държи ръцете си на волана (при скорост до 130 км/ч.). В BMW i7ще са вградени още 3 допълнителни нива за автономно придвижване, които обаче очакват юридическо разрешение за използване, което се очаква да бъде финализирано до края на 2023-та г.

Предполага се, че повечето собственици на i7 ще бъдат воцени от персонален шофьор, за това задните седалки са създадени с ясната цел да създадат перфектната релакс позиция. Освен автоматично разместване на пасажерската седалка и промяна на наклона на задната, подобно на бизнес класа кабините в модерните самолети, в BMW i7 има две разгъващи се опори – за подбедриците и за стъпалата.

Вижте нашите оферти за нови автомобили BMW