Може ли вашето Mitsubishi да ви осигури електрическо захранване за дома?

Може ли вашето Mitsubishi да ви осигури електрическо захранване за дома?

06/16/2021

Новото MITSUBISHI ECLIPSE CROSS използва модифицирана двумоторна 4WD PHEV система от OUTLANDER PHEV. Структурата й се състои от един преден и един заден електрически мотор с висока мощност, задвижваща батерия с голям капацитет и 2,4-литров MIVEC двигател, позволяващ бързо, безшумно, но мощно ускорение, уникално за електрическите автомобили, заедно с пъргаво, но стабилно управление.

220-волтовият контакт с 1 500 W мощност, който се намира в купето, може да захранва електроника и уредите за отдих на открито и е надежден източник на електричество при аварийни ситуации. Автомобилът може да служи и като акумулаторна батерия, която захранва цялото домакинство със запасената си енергия, като свързва устройство V2H3 към порта за бързо зареждане. Тъй като автомобилът може да генерира собствена мощност, той може да достави енергия на домакинството до 10 дни., когато е с напълно заредена батерия и пълен резервоар с гориво.

mitsubishi eclipse cross

Задвижващата батерия е 13,8 kWh с изцяло електрически обхват от 57,3 km (режим WLTC), което позволява чисто електрическо шофиране през по-голямата част от ежедневните пътувания до работното място. Има три режима на шофиране:

  1. EV Mode, който задвижва автомобила с електрическите двигатели, използвайки захранване от задвижващата батерия.
  2. Series Hybrid Mode използва бензиновия двигател, за да генерира мощност за електрическите двигатели, които задвижват превозното средство.
  3. Parallel Hybrid Mode използва бензиновия двигател за задвижване, асистиран от електрическите двигатели.

Автоматичното превключване между тези режими в зависимост от условията на шофиране, позволява на водачите да усетят удоволствието от шофирането.

До 2030 г. Mitsubishi Motors Corporation ще увеличи дела на електрифицираните превозни средства в общите продажби до 50%, с акцент върху PHEV (плъгин хибриди).

PHEV моделът използва системата S-AWC на двудвигателния 4WD, който може свободно да разпределя движещата сила към предните и задните електрически двигатели без загуба на трансмисия. Използвайки характерната висока реакция, висока прецизност и висока степен на свобода на електрическите превозни средства, системата упражнява високо ниво на контрол на автомобила при шофиране, завиване и спиране. Инженерите също оптимизираха разпределението на теглото отпред и отзад на ECLIPSE CROSS и понижиха центъра на тежестта, като позиционираха акумулаторната батерия с голям капацитет под центъра на пода. Това му дава още по-комфортно пътуване с превъзходна стабилност.


Вижте ексклузивната оферта за Мitsubishi Eclipse Cross PHEV с най-изгодното лизингово финансиране от NovaKola.bg.